La lecture quotidienne

Za pripremanje sendviča u marketu kazna 5 tisuća kuna!

In hrvatski on 2011/02/19 at 00:04

Dragi kupci, na snagu je stupio novi zakon o zabrani pripremanja sendviča. Kazna i za prodavača i za kupca iznosi 5.000 kuna. Hvala na razumijevanju! – natpis je koji je jučer osvanuo na vratima trgovine poduzeća »Kvarner Punat« na opatijskoj Pančeri pored hotela Bellevue.

Kako su nam objasnile prodavačice, informaciju o ovom »stop pravljenju sendviča u trgovinama« zakonu saznale su dan ranije putem medija, a natpis na vratima odmah je izazvao komešanje i nevjericu među stalnim kupcima.

Pripremljeni, a zatim kupljeni sendvič iz obližnje »butige«, mogao bi, naiđe li inspekcija, izazvati pravi »udar na ionako prazne džepove«. Ipak, u dogovoru s upravom, hrabre opatijske prodavačice odlučile su i dalje svojim klijentima praviti »najskuplji sendvič na svijetu« te je natpis ubrzo skinut s vratiju, a u tome su ih podržali i sami kupci.

Neki od njih, nakon što su obavili svoj redoviti dnevni šoping u lokalnom marketu, još su im u šali i priprijetili, rekavši im na odlasku strogo: »Da ste nam i dalje radili sendviče!«

via Za pripremanje sendviča u marketu kazna 5 tisuća kuna! / Novi list.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: