La lecture quotidienne

Jadranka Kosor se udaje!

In hrvatski on 2011/04/01 at 23:31

ČAK SU i najbliži suradnici premijerke Jadranke Kosor ostali šokirani glasinama koje su posljednjih dana počele kružiti Banskim dvorima. Dugo je Kosor čuvala svoju veliku tajnu, ali, pričaju ljudi iz njenog okruženja, znakovi su tu već odavna.

“Često je zamišljena, kao da su joj misli lutaju negdje, tisuću kilometara daleko… A na licu uvijek isti blaženi osmijeh. I onda se odjednom razbudi usred sjednice Vlade i počne pričati o vodi s okusom i stadima ovaca”, otkrio nam je bliski premijerkin suradnik (fotelja na kojoj se uhljebio poznata redakciji op.a.) pravi razlog Kosoričine rastresenosti.

Iako je mnoge uspjela uvjeriti da je jednostavno nesposobna i nedorasla poziciji koju obnaša, Index je ekskluzivno doznao da je istina sasvim drugačija. Možda već pogađate o čemu se radi – premijerka Kosor je zaljubljena! Ovaj najstrože čuvani podatak nije bilo lako iskopati, ali Indexovom investigativnom timu i to je pošlo za rukom.

Sve je krenulo od glasine koju nam je prenijela čistačica koja povremeno održava premijerkin ured na Markovom trgu, a koja je sasvim slučajno načula jedan od Kosoričinih strogo povjerljivih telefonskih razgovora. Iako nije ulovila baš svaku riječ, svojom nam se minimalnom plaćom zaklela da je premijerka razgovarala o zarukama!

via Ekskluzivno: Jadranka Kosor se udaje! – Vijesti.net – Index.hr.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: